Poster_wine_masters_online

Wine Masters: France | WATCH NOW

Nu beschikbaar op :
• www.winemasters.tv
• Vimeo on Demand: www.vimeo.com/ondemand/winemasters
• Amazon Prime:a.co/4bTFsp1

Waarom bestelt het gros van de restaurantbezoekers nog steeds een Chardonnay of een Merlot? En geen Bourgogne of Bordeaux? In het eerste seizoen van de vijfdelige documentaireserie Wine Masters gaan we terug naar de basis achter beroemde Franse druivenrassen. In verschillende jaargetijden bezoeken we de volgende wijnstreken: de Elzas, Bordeaux, Bourgogne, Loire en Rhône.

Hier ontdekken we het hoe en waarom achter de beste Franse druivenrassen en wijn. Bijgestaan door één van de beste wijnproducenten van de streek leert de consument over de persoonlijke drive van de wijnboeren, de geschiedenis en het ontstaan van deze Franse legendes. De wijnproducenten die gevolgd worden zijn:

Angélus
E. Guigal
Henri Bourgeois
Joseph Drouhin
Trimbach

Deze wijnproducenten hebben allen iets met elkaar gemeen: het zijn stuk voor stuk gerenommeerde familiebedrijven. De familieleden vertellen o.a. over de onderlinge samenwerking, rolverdeling en opvolging.

Op een integere en authentieke wijze vullen Masters of Wine Jeannie Cho Lee en Tim Atkin hierbij hun mening aan over de wijnstreek, druivenrassen en betreffende producent. Zij zullen uitleggen waarom bepaalde wijnen zo populair zijn, wat deze zo uniek maken en hoe de geïnteresseerde wijndrinker de beste keuze qua wijn kan maken.

Taal: Engels, Frans
Ondertiteling: Engels, Frans, Duits, Portugees, Spaans, Mandarijn, Russisch

open de site van Wine Masters: France | WATCH NOW.


terug naar home