3209-f_toscaanse_30cm_rgb

Toscaanse Bruiloft

Trouwen doe je maar twee keer!

Sanne runt met haar vader en moeder op een prachtige plek in Toscane een weddingplannerij. Helaas kan ze zelf na een kort mislukt huwelijk maar niet die tweede, voor altijd leuke man vinden. Dat is sowieso niet echtscheidingsadvocaat Jeroen, die het huwelijk van zijn beste vriend Bob, een cosmetisch chirurg, met hockeyster Lisa komt voorbereiden. Jeroen gelooft niet in het huwelijk maar Sanne ontdekt dat er achter die cynische houding toch een leuke man zit. Sanne en Jeroen worden verliefd op elkaar tot zij ontdekt dat hij het kort geleden met aanstaande bruid Lisa gedaan heeft, een ontdekking die het voorgenomen huwelijk van Bob en Lisa bijna uiteen doet barsten en Sanne doet breken met Jeroen.
Ondertussen jagen ook Sanne’s ooit gescheiden ouders en de ouders van Lisa, allen single vijftigers, nieuw geluk na, maar dan krijgt Sanne’s vader Tom een hartaanval. Sanne verbindt daarna haar ouders, vlak voor Toms dood, voor de tweede keer in de echt.
In de rouw die volgt zoekt Sanne steun bij de Italiaanse Camillio. Ze laat zich verleiden tot een huwelijk met hem, totdat Jeroen zich opnieuw meldt in verband met zijn voorgenomen huwelijk met Lisa’s zus Dominique. Op hun huwelijksfeest blijkt dat Bob en Lisa het niet hebben gered, Lisa’s ouders elkaar weer hervinden en de vlam tussen Sanne en de inmiddels getrouwde Jeroen nog lang niet gedoofd is.

Het vervolg op Verliefd op Ibiza!

Bioscoopbezoekers: 557.200 (na Gooische Vrouwen de best bezochte Nederlandse film van 2014)

Genre: Romantische komedie
Status: Platina Film
Producent: Farmhouse film / Nijenhuis & co
Regisseur: Johan Nijenhuis
Scenario: Maarten Lebens / Annelou Verboon
Bioscoop release: 30 januari 2014
DVD release: 03 juni 2014

IMDb

open de site van Toscaanse Bruiloft.

scroll naar de trailer.

poster (JPG)

download


terug naar catalogus